foto_1SAM_5804 (Custom).jpgSAM_5955 (Custom).jpgSAM_5954 (Custom).jpgSAM_5841 (Custom).jpgSAM_5840 (Custom).jpgSAM_5832 (Custom).jpgSAM_5831 (Custom).jpgSAM_5827 (Custom).jpgSAM_5826 (Custom).jpgSAM_5823 (Custom).jpgSAM_5816 (Custom).jpgSAM_5814 (Custom).jpgSAM_5809 (Custom).jpgSAM_5804 (Custom)_1.jpgSAM_5956 (Custom).jpg

Tarieven 2015

Kinderdagverblijf 0 t/m 4 jaar

Vaste dagen opvang
U kunt kiezen om vaste dagen opvang af te nemen. Wij werken niet met vaste dagdelen en u betaalt dat wat u afneemt. Er is een minimale afname van 3 uur per week.

Bijv. u wilt maandag en donderdag als vaste dag kinderopvang afnemen, van 07.00 tot 16.00 uur. Dan betaalt u 18 uur per week á € 7,35 per uur per kind (bruto). 

We werken met afname van hele of halve uren, dus geen kwartieren. Bijv. u neemt af van 7.00 uur tot en met 16.00 uur en u komt om 15.45 uur uw kind ophalen dan betaalt u wel door tot 16.00 uur. U mag natuurlijk ten allen tijde uw kind later brengen of eerder ophalen, maar u betaalt dus voor de vaste tijden. Bij regulier te laat ophalen worden er kosten in rekening gebracht, of u zult uw opvangtijden moeten aanpassen. Bijv. u vraagt opvang aan van 7.00 uur tot en met 16.00 uur en u komt regulier te laat, waardoor u pas om 16.15 uur uw kind komt ophalen, dan kunt u uw opvangtijden door middel van een mutatie aan laten passen naar opvang tot en met 16.30 uur.

 

 

Flexibele opvang

De kosten voor de flexibele opvang zijn € 8,35 per uur per kind. De minimale afname voor flexibele opvang is 20 uur per maand. U kunt uw wensen m.b.t. opvang van uw kind (eren) tot minimaal 2 weken voor aanvang aangeven.

Er wordt uitgegaan van 52 weken per jaar. De tarieven zijn inclusief luiers, voeding en alle overige verbruiksartikelen en m.u.v. flesvoeding.

 

 

Buitenschoolse opvang 4 t/m 13 jaar

Voorschoolse opvang

Als u kiest voor voorschoolse opvang dan kunt u uw kind(eren) vanaf 7.00 uur bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat uw kind op tijd op school komt. De kosten voor voorschoolse opvang zijn € 7,35 per uur per kind. U betaalt minimaal 1 uur. Ontbijt is niet bij het tarief inbegrepen, maar kan tegen bijbetaling worden geregeld. Het is voor ons geen probleem indien u uw kind een boterham meegeeft en dat hij of zij die rustig bij ons kan opeten voordat hij/zij naar school toe gaat.

 

 

Tussenschoolse opvang

Ook verzorgen wij tussenschoolse opvang. Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd wordt opgehaald van school en weer op tijd naar school wordt toegebracht. De kosten voor de tussenschoolse opvang zijn € 11,08 per keer per kind. Deze prijs is inclusief eten en drinken.

 

 

Naschoolse opvang

Kiest u voor naschoolse opvang, dan zorgen wij ervoor dat uw kind op tijd wordt opgehaald van school en uw kind verblijft dan bij de Hooiberg tot dat u uw kind weer komt ophalen. De kosten voor naschoolse opvang zijn € 7,35 per uur per kind. U betaalt minimaal 2 uur per week. Bij naschoolse opvang werken wij niet met dagdelen. U betaalt hetgeen dat u afneemt. Bijv. u heeft aangegeven dat u maandag en donderdag opvang nodig heeft van 15.00 tot 18.00. Dan betaalt u 6 uur per week x € 7,35 per kind. Ook kunt u flexibele uren afnemen door middel van een reserveringsformulier in te vullen tot minimaal 2 weken voor aanvang. De kosten voor flexibele opvang zijn € 8,35 per uur. De minimale afname is 10 uur per maand per kind.

Er wordt uitgegaan van 52 weken per jaar, 40 schoolweken en 12 vakantieweken. U kunt ook kiezen voor alleen schoolweken, dan neemt u niet de vakantie weken af. Of u kiest alleen voor vakantie weken opvang. Tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen de gehele dag bij ons terecht. De tarieven zijn inclusief voeding en alle overige verbruiksartikelen. Ook voor de buitenschoolse opvang geldt dat de openingstijden tot maximaal 19.00 uur zijn en bij regulier te laat ophalen worden er extra kosten in rekening gebracht.

 

 

Uw kosten

Onze tarieven voor de opvang zijn de bruto tarieven. Wat u daadwerkelijk betaald hangt af van de hoogte van de bijdrage van uw (en uw partners) werkgever. Verder heeft u recht op een vergoeding van de overheid via de belastingdienst. De wet gaat er globaal vanuit dat de 3 partijen, namelijk ouders, werkgevers en overheid, elk een derde betalen van de kinderopvang. Sinds januari 2007 hoeft u niets meer te regelen via uw werkgevers. De gehele tegemoetkoming is via de belastingdienst te regelen.

u berekenen wat uw daadwerkelijke kosten zijn na aftrek van de bijdrage van de overheid en uw werkgever(s), dat kan met behulp van rekenmodules op de volgende sites: www.kostenkinderopvang.nl en www.toeslagen.nl . Wilt u een indicatie van de kosten die voor u als ouder(s) overblijft? Wij rekenen graag met u mee. U kunt telefonisch een afspraak maken of via ons e- mailadres. info@kov-dehooiberg.nl

Contact

Vinckenweg 91
7671 PN De Pollen

Tel: 0546 - 60 00 60
info@kov-dehooiberg.nl